Nők Magyarországért Díj

2022-07-21T07:58:44+00:002020.09.30|Egyéb kategória|

Az idei év mindannyiunk számára eddig ismeretlen kihívásokat hozott, és […]

Az idei év mindannyiunk számára eddig ismeretlen kihívásokat hozott, és azt nem tudjuk, hogy mi vár még ránk az előttünk álló hónapokban.

A Nők Magyarországért Klub részéről úgy gondoljuk, hogy vannak, akiknek a munkája, a küldetéstudata és a mindennapi helytállása nélkül nem sikerült volna Magyarországon a járvány első hullámában a terjedés lassítása, a védekezés és leginkább a nehéz hónapok emberi módon való átvészelése.

Éppen ezért döntöttünk úgy, hogy 2020-ban felhívást teszünk közzé olyan nők erkölcsi és anyagi elismerése céljából, akik a COVID-19 járvány idején bátran, kitartóan és példamutató módon helytálltak.

A Nők Magyarországért Klub Egyesülethez érkezett jelöléseket bizalmas ügykezelés során rendszereztük, majd kategóriánként létrehozott Szakmai Testületek és az Alapítók döntöttek azokról a jelöltekről, akiket a közönségszavazás során mindenki megismerhetett.

Úgy gondoljuk, hogy sokan példát mutattak szakmai elhivatottságban, kitartásban és emberségben.

A rendelkezésre álló idő során mintegy 500 jelölés érkezett, így a Szakmai Testületeknek és az Alapítóknak nem volt könnyű dolguk a kiválasztási eljárás, a közönségszavazásra bocsátott végső jelölti lista összeállítása során. Sajnálatos módon azonban nem tudunk mindenkit díjazásban részesíteni.

Köszönjük, ha jelölésével, szavazatával, munkájával ön is segítette a Nők Magyarországért díj sikerét.

 

Eredményhirdetés és közönségszavazás-sorolás 2020. október 5-én a Díjátadó gálán.

Kapcsolódó cikkek

Összes bejegyzés